Actuele Acties
Recente Acties
Chocolade Kinderfeest & Workshop - Robbertsen.net
Chocolaterie Robbertsen is al decennia een begrip in Oud-Beijerland. Met een breed assortiment aan handgemaakte bonbons, verse truffels, chocokado’s en workshops.
chocolade, hadgemaakt, ambachtelijk, bonbon, letter, gift, cadeau, kado, kadoidee, callebaut, oud-beijerland, robbertsen
16362
page-template-default,page,page-id-16362,mt-16362,mt-page-chocolade-kinderfeest-workshop,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Chocolade Kinderfeest & Workshop

Inspirerend, leerzaam en altijd leuk om te doen

Kinderfeestje

Een chocolade kinderfeest bij Robbertsen kan gehouden worden met een groepje van min. 6 en max. 10 kinderen, vanaf 7 jaar. De kinderen maken zelf chocolade smileys, bonbons, een marsepeinen hondje en versieren een lolly.

Tussen het harde werken door krijgen de kinderen limonade met wat lekkers. Alles wat de kinderen maken mogen ze natuurlijk mee naar huis nemen. Feestjes worden alleen op zaterdag* gegeven, op drie verschillende tijden:

10.30 – 12.00
13.00 – 14.30
15.00 – 16.30

Een chocolade kinderfeest duurt dus ongeveer 1,5 uur. De kosten zijn €14,50 per kind.

(*) met uitzondering van de periodes rond de feestdagen

Chocolade Workshop

Een workshop bij Robbertsen kan gehouden worden met uw eigen groep van min. 5 en max. 10 personen. Neem contact met ons dan maken een afspraak voor de groep en plannen dan met u een geschikte datum.

Bij een workshop maakt u een bonbonnière op een chocolade tegel. Daarnaast maakt u ook diverse bonbons om in de bonbonnière te doen. Dit alles kunt u daarna mooi met chocolade versieren en meenemen.

Workshops worden op woensdag en vrijdag avonden gegeven van 19.00 uur tot 22.00 uur. Een workshop duurt ongeveer 3 uur, tijdens de workshop krijgt u koffie of thee met wat lekkers. De kosten zijn € 40,- p.p.

Wij raden u aan om tijdig te reserveren en voor vragen kunt u altijd even contact opnemen.