Actuele Acties
Recente Acties
Chocolade Workshop & Kinderfeest - Robbertsen.net
Chocolaterie Robbertsen is al decennia een begrip in Oud-Beijerland. Met een breed assortiment aan handgemaakte bonbons, verse truffels, chocokado’s en workshops.
chocolade, hadgemaakt, ambachtelijk, bonbon, letter, gift, cadeau, kado, kadoidee, callebaut, oud-beijerland, robbertsen
15236
page-template-default,page,page-id-15236,mt-15236,mt-page-chocolade-workshop-kinderfeest,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Chocolade Workshop & Kinderfeest

Inspirerend, leerzaam en altijd leuk om te doen

Chocolade Workshop

Een workshop bij Robbertsen kan gehouden worden met uw eigen groep van min. 5 en max. 10 personen. Neem contact met ons op, dan plannen we samen voor een geschikte datum voor de hele groep.

Bij een workshop maakt u een bonbonnière op een chocolade tegel. Daarnaast maakt u ook diverse bonbons om in de bonbonnière te doen. Dit alles kunt u daarna mooi met chocolade versieren en meenemen.

Workshops worden op woensdag en vrijdag avonden gegeven van 19.00 uur tot 22.00 uur. Een workshop duurt ongeveer 3 uur, tijdens de workshop krijgt u koffie of thee met wat lekkers. De kosten zijn € 40,- p.p.

Kinderfeestje

Een feestje bij Robbertsen kan gehouden worden met een groepje van min. 6 en max. 10 kinderen, vanaf 7 jaar. De kinderen maken zelf chocolade smileys, bonbons, een marsepeinen hondje en versieren een lolly.

Tussen het harde werken door krijgen de kinderen limonade met wat lekkers. Alles wat de kinderen maken mogen ze natuurlijk mee naar huis nemen. Feestjes worden alleen op zaterdag* gegeven, op drie verschillende tijden:

10.30 – 12.00
13.00 – 14.30
15.00 – 16.30

Een feestje duurt dus ongeveer 1,5 uur. De kosten zijn €14,50 per kind.

(*) met uitzondering van de periodes rond de feestdagen

Wij raden u aan om tijdig te reserveren en voor vragen kunt u altijd even contact opnemen.